Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valencia C. de Futbol. (437680) - Barcino Athletic (486510) » 726965303: T75/J9/VII

Liga 726965303 Información oficial sobre el partido 726965303 en Hattrick

06.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VII.198 (38234)

Valencia C. de Futbol. Alineación oficial del equipo 'Valencia C. de Futbol.' en el partido 2 - 3 Costa Blanca CF Alineación oficial del equipo 'Costa Blanca CF' en el partido
Jeremi Olazarraga (8') 1 - 0
Eita Andiringoetxea (19') 2 - 0
2 - 1 杨 (Yang) 邦智 (Bangzhi) (26')
2 - 2 Carlos Gil (69')
2 - 3 Albano Monteseirín (73')
Valencia C. de Futbol. Alineación oficial del equipo 'Valencia C. de Futbol.' en el partido 2 - 3 Costa Blanca CF Alineación oficial del equipo 'Costa Blanca CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Valencia C. de Futbol. Alineación oficial del equipo 'Valencia C. de Futbol.' en el partido 3 - 1 Costa Blanca CF Alineación oficial del equipo 'Costa Blanca CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,6 % 3,0 % 17,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia C. de Futbol.

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Valencia va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 8 Jeremi Olazarraga va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 19 (Gol por la izquierda): En Eita Andiringoetxea de Valencia va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22, Eduardo Vizcaíno gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Benartemi Tato va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Rafael Rivas Rocafull de Valencia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sergi Fons de Valencia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eita Andiringoetxea de Valencia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Rafael Rivas Rocafull de Valencia per doble groga al minut 74.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manolo Montilla de Valencia es va guanyar la targeta groga merescudament.

Costa Blanca CF

Goles Goles

  • 153 Minuto 26 (Gol por la derecha): Blanca van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 26 quan 杨 (Yang) 邦智 (Bangzhi) sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 164 Minuto 69 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Carlos Gil marqués l'empat. Al minut 69 el marcador mostrava un empat a 2.
  • 119 Minuto 73 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Blanca va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Albano Monteseirín va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Blanca va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Abian Pequerul, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 Vítor Tembra va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Albert Gelabert, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Enrique Oriol Fabra, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 85 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Blanca va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Albert Gelabert.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eudosio Riobóo de Blanca amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.