Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ambar Rubia (489474) - Fuensalida Team (1432150) » 726964934: T75/J1/VII

Liga 726964934 Información oficial sobre el partido 726964934 en Hattrick

10.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VII.192 (38228)

Ambar Rubia Alineación oficial del equipo 'Ambar Rubia' en el partido 2 - 0 Fuensalida Team Alineación oficial del equipo 'Fuensalida Team' en el partido
Otfried Wiedemeyer (39') 1 - 0
Bolívar Peñaherrera (69') 2 - 0
Ambar Rubia Alineación oficial del equipo 'Ambar Rubia' en el partido 2 - 0 Fuensalida Team Alineación oficial del equipo 'Fuensalida Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ambar Rubia Alineación oficial del equipo 'Ambar Rubia' en el partido 4 - 0 Fuensalida Team Alineación oficial del equipo 'Fuensalida Team' en el partido
Tiene mala suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ambar Rubia

Goles Goles

  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 els aficionats van embogir quan en Otfried Wiedemeyer va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Ambar.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Bolívar Peñaherrera va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En 有樹 (Yuki) 太田 (Ota) va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Ambar se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local 有樹 (Yuki) 太田 (Ota) va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Manuel García de Quesada va estar a punt de sentenciar el partit al minut 44, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 216 Minuto 78 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Rafael Del Rosario Budinich va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Pedro Roca Martínez, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Ambar 有樹 (Yuki) 太田 (Ota) quasi marca al minut 82 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ramon Sard l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Corneliu Şoană gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Arturo Ribes va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Arturo Ribes al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ramon Sard va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Fuensalida Team

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 43 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Sampsa Karppinen de Fuensalida va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Jorge Varela que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Fuensalida van sortir al contraatac amb encert al minut 44, però Lluís Mulet no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Fuensalida va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Khatchig Al Banni va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Fuensalida van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 90, però el xut de Jorge Varela des de l'esquerra va sortir desviat.