Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Piratas CF (125597) - ATLÉTIC ATLÉTIC BILBAO FEMENINO (486286) » 726962335: T75/J9/VII

Liga 726962335 Información oficial sobre el partido 726962335 en Hattrick

06.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VII.145 (38181)

Piratas CF Alineación oficial del equipo 'Piratas CF' en el partido 1 - 1 ATLÉTIC ATLÉTIC BILBAO FEMENINO Alineación oficial del equipo 'ATLÉTIC ATLÉTIC BILBAO FEMENINO' en el partido
0 - 1 Carlos Bellota (28')
Serviliano Cayetano Cuberas (63') 1 - 1
Piratas CF Alineación oficial del equipo 'Piratas CF' en el partido 1 - 1 ATLÉTIC ATLÉTIC BILBAO FEMENINO Alineación oficial del equipo 'ATLÉTIC ATLÉTIC BILBAO FEMENINO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Piratas CF Alineación oficial del equipo 'Piratas CF' en el partido 3 - 0 ATLÉTIC ATLÉTIC BILBAO FEMENINO Alineación oficial del equipo 'ATLÉTIC ATLÉTIC BILBAO FEMENINO' en el partido
Tiene mala suerte 3.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Piratas CF

Goles Goles

  • 113 Minuto 63 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Piratas una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Serviliano Cayetano Cuberas, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 63.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Piratas Turieno Rubio Gómez quasi va assolir l'empat al minut 29 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, 郑 (Zheng) 迪林 (Dilin) va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Urbano Vallejos va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 32, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 210 Minuto 35 (Ocasión de falta): Iván Pardo va llançar una falta directa al minut 35 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 285 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Piratas a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Kadir Beykan va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72, Bautista Candeda arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

ATLÉTIC ATLÉTIC BILBAO FEMENINO

Goles Goles

  • 136 Minuto 28 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Urbano Vallejos encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Carlos Bellota anotar per a FEMENINO el 0 - 1. Millor no veure'n la repetició.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de FEMENINO va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Carlos Bellota, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 55, Carlos Bellota de FEMENINO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.