Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Num & Cia (798376) - Sotiello FC (777159) » 726961632: T75/J1/VII

Liga 726961632 Información oficial sobre el partido 726961632 en Hattrick

10.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VII.133 (38169)

Num & Cia Alineación oficial del equipo 'Num & Cia' en el partido 2 - 2 Sotiello FC Alineación oficial del equipo 'Sotiello FC' en el partido
0 - 1 Víctor Soriano (6')
Óscar Cabello (7') 1 - 1
Manolo Martínez Valle (48') 2 - 1
2 - 2 Albert Tossas (89')
Num & Cia Alineación oficial del equipo 'Num & Cia' en el partido 2 - 2 Sotiello FC Alineación oficial del equipo 'Sotiello FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Num & Cia Alineación oficial del equipo 'Num & Cia' en el partido 1 - 6 Sotiello FC Alineación oficial del equipo 'Sotiello FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Num & Cia

Goles Goles

  • 114 Minuto 7 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 7. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Óscar Cabello va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 138 Minuto 48 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Albert de Castellarnau va anar directament als peus de Manolo Martínez Valle que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, Mansoor Malik El-Jabali gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Basil Partridge va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Manolo Martínez Valle. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El jugador local Aparicio Arés per poc que no incrementa el marcador al minut 72. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Basil Partridge va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Sotiello FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Víctor Soriano va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Albert Tossas que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): En Xavi Martorell va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Gordan Čurković va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 4, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Isaías Moldes va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Sotiello va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 10, quan Ernesto Peña va quedar-se sol davant el porter Isaías Moldes, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Es duien 38 minuts de partit jugats quan Albert Tossas va estar a punt de posar per davant a Sotiello amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Isaías Moldes va impedir un gol cantat.
  • 260 Minuto 71 (Ocasión de falta): En Albert Tossas va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.