Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chofo CF (124265) - Anoeta Kirol Taldea (1436586) » 726960872: T75/J8/VII

Liga 726960872 Información oficial sobre el partido 726960872 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.119 (38155)

Chofo CF Alineación oficial del equipo 'Chofo CF' en el partido 1 - 0 Paquetones CF Alineación oficial del equipo 'Paquetones CF' en el partido
Sergio Gallifa (49') 1 - 0
Chofo CF Alineación oficial del equipo 'Chofo CF' en el partido 1 - 0 Paquetones CF Alineación oficial del equipo 'Paquetones CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Chofo CF Alineación oficial del equipo 'Chofo CF' en el partido 2 - 1 Paquetones CF Alineación oficial del equipo 'Paquetones CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,3 % 0,6 % 10,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chofo CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 49 (Gol por la derecha): Passats 49 minuts, Sergio Gallifa, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Chofo es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jordi Lluís Guàrdia va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Felipe Salas va estar a punt d'acabar en gol al minut 41, però el porter visitant Niels Schlör va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Chofo va estar a punt de posar-se per davant al minut 43 però Sergio Igor va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Pepe Sigarroa! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jaime Peñafuerte va estar a punt de sentenciar el partit al minut 68, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Felipe Salas, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Manolo Hernández de Chofo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Paquetones CF

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Patrici Cabasés va entorpir al marcador d'en Luis Alberto López per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 264 Minuto 61 (Ocasión de penalti): En Diego Bujanda va llençar un penal al minut 61. La pilota va anar al pal i el rebot va anar als peus del mateix llançador que al primer toc va introduir la pilota a la porteria. L'àrbitre però, tal com marca el reglament, no va donar validesa al gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Wankegh Azza de Paquetones amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luis Alberto López de Paquetones es va guanyar la targeta groga merescudament.