Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD'Mallorca (1587794) - waltrapas SAD (1365799) » 726960201: T75/J8/VII

Liga 726960201 Información oficial sobre el partido 726960201 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.107 (38143)

RCD'Mallorca Alineación oficial del equipo 'RCD'Mallorca' en el partido 2 - 2 waltrapas SAD Alineación oficial del equipo 'waltrapas SAD' en el partido
0 - 1 Emanuele Demattè (23')
Thiago Almada (43') 1 - 1
Antoni Pedri (81') 2 - 1
2 - 2 Gérémy Champion (85')
RCD'Mallorca Alineación oficial del equipo 'RCD'Mallorca' en el partido 2 - 2 waltrapas SAD Alineación oficial del equipo 'waltrapas SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RCD'Mallorca Alineación oficial del equipo 'RCD'Mallorca' en el partido 3 - 0 waltrapas SAD Alineación oficial del equipo 'waltrapas SAD' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD'Mallorca

Goles Goles

  • 112 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del RCDMallorca s'esgargamellaven dempeus per esperonar Thiago Almada que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 43 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 123 Minuto 81 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 81 gràcies a la jugada de Antoni Pedri, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): RCDMallorca va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Ángel Asensio va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Antoni Pedri una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 83, però una magnífica aturada de Dud Radford va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En Angel Asensio del RCDMallorca ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en João Felix.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Angel Asensio de RCDMallorca es va emportar una amonestació al minut 61 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ángel Correa de RCDMallorca va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

waltrapas SAD

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Emanuele Demattè va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 136 Minuto 85 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Angel Asensio es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Gérémy Champion per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 85 passava a ser 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Cesur Ulun, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 36 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. waltrapas va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Javier Padilla va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alejandro Balde, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.