Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PSEO DE IVIZA (1435321) - Lleida Esportiu (434776) » 726959997: T75/J12/VII

Liga 726959997 Información oficial sobre el partido 726959997 en Hattrick

27.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VII.103 (38139)

PSEO DE IVIZA Alineación oficial del equipo 'PSEO DE IVIZA' en el partido 1 - 2 Lleida Esportiu Alineación oficial del equipo 'Lleida Esportiu' en el partido
Atxiti Aetxu (16') 1 - 0
1 - 1 Óscar Vispe (29')
1 - 2 Youssouf Ibouroi (59')
PSEO DE IVIZA Alineación oficial del equipo 'PSEO DE IVIZA' en el partido 1 - 2 Lleida Esportiu Alineación oficial del equipo 'Lleida Esportiu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PSEO DE IVIZA Alineación oficial del equipo 'PSEO DE IVIZA' en el partido 0 - 2 Lleida Esportiu Alineación oficial del equipo 'Lleida Esportiu' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PSEO DE IVIZA

Goles Goles

  • 118 Minuto 16 (Gol evento especial córner peinado): IVIZA va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Claudio Sánchez, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Atxiti Aetxu que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 63 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Diego Estacio, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Elodio Pérez de Corta de IVIZA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Elodio Pérez de Corta se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lleida Esportiu

Goles Goles

  • 161 Minuto 29 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 29 minuts Óscar Vispe va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 59 minuts, el tirador de faltes del Esportiu va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Youssouf Ibouroi, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): En Belarmino Costa Graça va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Óscar Vispe quasi aconsegueix empatar per Esportiu al minut 25, però Francisco Soldevilla va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Esportiu van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Youssouf Ibouroi, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Esportiu que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Belarmino Costa Graça, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Lech Niedźwiedzki ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Alexi Balsan es va quedar sol davant del porter, al minut 62. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Youssouf Ibouroi al minut 67, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Esportiu quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Youssouf Ibouroi va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bogdan-Dragoş Revitea de Esportiu es va emportar una amonestació al minut 14 per provocar un rival.