Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PONTEVEDRA FOOTBALL CLUB (433878) - Ángeles del Balón (1369698) » 726959708: T75/J10/VII

Liga 726959708 Información oficial sobre el partido 726959708 en Hattrick

13.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VII.98 (38134)

PONTEVEDRA FOOTBALL CLUB Alineación oficial del equipo 'PONTEVEDRA FOOTBALL CLUB' en el partido 1 - 0 Ángeles del Balón Alineación oficial del equipo 'Ángeles del Balón' en el partido
Julio Sánchez-Bedoya (71') 1 - 0
PONTEVEDRA FOOTBALL CLUB Alineación oficial del equipo 'PONTEVEDRA FOOTBALL CLUB' en el partido 1 - 0 Ángeles del Balón Alineación oficial del equipo 'Ángeles del Balón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PONTEVEDRA FOOTBALL CLUB Alineación oficial del equipo 'PONTEVEDRA FOOTBALL CLUB' en el partido 0 - 2 Ángeles del Balón Alineación oficial del equipo 'Ángeles del Balón' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PONTEVEDRA FOOTBALL CLUB

Goles Goles

  • 118 Minuto 71 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 71, Donato Mariño va pentinar un córner cap al segon pal que Julio Sánchez-Bedoya va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): El PONTEVEDRA va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 69, però en Julio Sánchez-Bedoya va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Ángeles del Balón

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): En Javier Urdangarín va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 270 Minuto 18 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Nicasi Rocas al minut 18 semblava entrar, però Moisés Español va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Es duien 22 minuts de partit jugats quan Javier Urdangarín va estar a punt de posar per davant a Ángeles amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Moisés Español va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Fernando Guini, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 26 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, un refús desafortunat de Moisés Español, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Mateo Barthaburu no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 216 Minuto 62 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Jorge Roca va ser clau en la jugada d'atac de Ángeles al minut 62, quan ell mateix va fer una passada brutal a Víctor Martel, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Ángeles sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Javier Urdangarín, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 66 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 263 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Javier Urdangarín va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Ángeles la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Víctor Martel de Ángeles va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.