Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo de Almería (312674) - Muahaheños (989451) » 726959401: T75/J4/VII

Liga 726959401 Información oficial sobre el partido 726959401 en Hattrick

02.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VII.93 (38129)

Deportivo de Almería Alineación oficial del equipo 'Deportivo de Almería' en el partido 1 - 0 Muahaheños Alineación oficial del equipo 'Muahaheños' en el partido
Batista Soeira (61') 1 - 0
Deportivo de Almería Alineación oficial del equipo 'Deportivo de Almería' en el partido 1 - 0 Muahaheños Alineación oficial del equipo 'Muahaheños' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Deportivo de Almería Alineación oficial del equipo 'Deportivo de Almería' en el partido 1 - 1 Muahaheños Alineación oficial del equipo 'Muahaheños' en el partido
Tiene un resultado normal 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,6 % 0,9 % 87,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo de Almería

Goles Goles

  • 121 Minuto 61 (Gol por el centro): Batista Soeira va donar a Deportivo un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Deportivo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Armin Trappl, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Deportivo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Luis González va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 76 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Josep Cedacers s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Muahaheños

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Muahaheños que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Owen De Lacey, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Guillermo González de Muahaheños, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 36, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 263 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): En Santiago Babei va encarar al porter al 65, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 262 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Felix Kamusarri va fer una jugada per la banda esquerra, però Juan Carlos Sánchez va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Konrad Flaig.
  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Felix Kamusarri es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.