Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Corsarios C.F. (1371900) - Los Charlines de Galicia (773648) » 726957710: T75/J1/VII

Liga 726957710 Información oficial sobre el partido 726957710 en Hattrick

10.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VII.63 (38099)

Gazuldemons Alineación oficial del equipo 'Gazuldemons' en el partido 2 - 2 paquetillos f.c Alineación oficial del equipo 'paquetillos f.c' en el partido
1 - 0 David Morgado (34')
1 - 1 Víctor Goyena (65')
Diego Macía (69') 2 - 1
2 - 2 Jaime Cirelluelo (84')
Gazuldemons Alineación oficial del equipo 'Gazuldemons' en el partido 2 - 2 paquetillos f.c Alineación oficial del equipo 'paquetillos f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gazuldemons Alineación oficial del equipo 'Gazuldemons' en el partido 2 - 1 paquetillos f.c Alineación oficial del equipo 'paquetillos f.c' en el partido
Tiene un resultado normal 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,6 % 28,2 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gazuldemons

Goles Goles

  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Diego Macía, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Chinés García de Blanes va estar a punt d'avançar els locals al minut 12 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del paquetillos. La jugada d'estratègia del Gazuldemons per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Víctor De Jesús va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Isidro Garoz estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Abdelhaqq Joumad, als 32 minuts, va fallar per ben poc.
  • 230 Minuto 73 (Ocasión de falta): En Marcos Sánchez Saviñón es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

paquetillos f.c

Goles Goles

  • 125 Minuto 34 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En David Morgado va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 1 - 0.
  • 164 Minuto 65 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Víctor Goyena de paquetillos va marcar de penal l'empat al minut 65.
  • 141 Minuto 84 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de paquetillos van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 2 mitjançant en Jaime Cirelluelo.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Jaime Cirelluelo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Moisés Rena, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de paquetillos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a José Dávalos, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 261 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Bernhard Schützinger al minut 64 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 9, Víctor Goyena de paquetillos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.