Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF PERALADA (485641) - Vista hermosa (1372363) » 726957436: T75/J2/VII

Liga 726957436 Información oficial sobre el partido 726957436 en Hattrick

17.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VII.58 (38094)

CF PERALADA Alineación oficial del equipo 'CF PERALADA' en el partido 2 - 5 Vista hermosa Alineación oficial del equipo 'Vista hermosa' en el partido
0 - 1 Gerardo Valdés (13')
Tobías Gascón (28') 1 - 1
1 - 2 Gerardo Valdés (36')
1 - 3 Gheorghe-Valentin Buzică (38')
1 - 4 Àngel Montesó (84')
Dani Surià (89') 1 - 5
Xavi Palau-ribes (89') 2 - 5
CF PERALADA Alineación oficial del equipo 'CF PERALADA' en el partido 2 - 5 Vista hermosa Alineación oficial del equipo 'Vista hermosa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
CF PERALADA Alineación oficial del equipo 'CF PERALADA' en el partido 1 - 6 Vista hermosa Alineación oficial del equipo 'Vista hermosa' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF PERALADA

Goles Goles

  • 109 Minuto 13 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Bernardo Sorel se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Gerardo Valdés que va anotar el 0 - 1 per a hermosa sense cap impediment.
  • 111 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28, Tobías Gascón va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 125 Minuto 89 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 1 - 5 el va marcar Dani Surià a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 103 Minuto 89 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Xavi Palau-ribes va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Iván Yañez Mariño arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 37 minuts, en Gonzalo Angosto no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 203 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): PERALADA va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Josep Andreu Gimeno va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Josep Andreu Gimeno de PERALADA es va guanyar la targeta groga merescudament.

Vista hermosa

Goles Goles

  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de hermosa va ser finalitzada des de l'esquerra per Gerardo Valdés al minut 36. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 143 Minuto 38 (Gol de contra por la derecha): El jugador Gheorghe-Valentin Buzică de hermosa es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 3 d'un ràpid contraatac.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Àngel Montesó de hermosa va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 84. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): hermosa van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 3, però Àngel Montesó va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 281 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Simon Moloney va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69 Julio Orozco León va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Antonio Valdovinos, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adib Fetah.