Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mArQuEsQuintanal (1457368) - Atléticos de Barcelona (773610) » 726953023: T75/J5/VI

Liga 726953023 Información oficial sobre el partido 726953023 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.1003 (15321)

mArQuEsQuintanal Alineación oficial del equipo 'mArQuEsQuintanal' en el partido 4 - 1 Atléticos de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Atléticos de Barcelona' en el partido
Diego Gorostazu (24') 1 - 0
Diego Gorostazu (42') 2 - 0
Stefan Johann Zschake-Papsdorf (71') 3 - 0
Diego Gorostazu (85') 4 - 0
4 - 1 Prospero Perri (86')
mArQuEsQuintanal Alineación oficial del equipo 'mArQuEsQuintanal' en el partido 4 - 1 Atléticos de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Atléticos de Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
mArQuEsQuintanal Alineación oficial del equipo 'mArQuEsQuintanal' en el partido 5 - 0 Atléticos de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Atléticos de Barcelona' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mArQuEsQuintanal

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 els aficionats van embogir quan en Diego Gorostazu va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de mArQuEsQuintanal.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Diego Gorostazu es va introduir dins la defensa central al minut 42, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 106 Minuto 71 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Stefan Johann Zschake-Papsdorf va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 71, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del mArQuEsQuintanal, mentre ja celebrava el 3 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Diego Gorostazu va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): Amb 2 minuts disputats, Boye Burkal gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Vincent Fessel va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Carlos Vergara gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Vincent Fessel va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 234 Minuto 82 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 82 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Boye Burkal estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Carlos Vergara una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 88, però una magnífica aturada de Vincent Fessel va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Atléticos de Barcelona

Goles Goles

  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 86 minuts, el tirador de faltes del Atléticos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Prospero Perri, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Lucian-Gabriel Encea va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 239 Minuto 44 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Rudolf Chiţimuş va marxar de Tommy Cosini en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Atléticos van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 251 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 44, quan un error defensiu va deixar Prospero Perri completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 216 Minuto 76 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Bruno Bigagli va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Prospero Perri, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 253 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Philippe Lallart va fer una estirada espectacular al minut 77, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Prospero Perri.