Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valencia De Alcántara C.F. (1586727) - la banda del Zorro (1457338) » 726951083: T75/J10/VI

Liga 726951083 Información oficial sobre el partido 726951083 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VI.968 (15286)

Valencia De Alcántara C.F. Alineación oficial del equipo 'Valencia De Alcántara C.F.' en el partido 4 - 2 la banda del Zorro Alineación oficial del equipo 'la banda del Zorro' en el partido
Gabriel Nohales (21') 1 - 0
Dorin Moruşcă (25') 2 - 0
2 - 1 Giacomo Maschi (28')
2 - 2 Kazimierz Andrzejak (29')
Estrôncio Santos (83') 3 - 2
José Payán (88') 4 - 2
Valencia De Alcántara C.F. Alineación oficial del equipo 'Valencia De Alcántara C.F.' en el partido 4 - 2 la banda del Zorro Alineación oficial del equipo 'la banda del Zorro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Valencia De Alcántara C.F. Alineación oficial del equipo 'Valencia De Alcántara C.F.' en el partido 4 - 1 la banda del Zorro Alineación oficial del equipo 'la banda del Zorro' en el partido
Tiene un resultado normal 4.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia De Alcántara C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): VALC C.F. prenia la batuta de l'encontre al minut 21, quan en Gabriel Nohales va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): VALC C.F. va augmentar la diferència quan Dorin Moruşcă no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 123 Minuto 83 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 83 gràcies a la jugada de Estrôncio Santos, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. José Payán es va introduir dins la defensa central al minut 88, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en Rəhim Acalov va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de VALC C.F..
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Pau Usabiaga! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Javier Sandoval de VALC C.F. es va guanyar la targeta groga merescudament.

la banda del Zorro

Goles Goles

  • 150 Minuto 28 (Gol de falta): Al minut 28, Giacomo Maschi va reduir el desavantatge amb un llançament de falta. El xut va tocar a la barrera i va descol·locar el porter local. D'aquesta manera banda tornava a recuperar la confiança amb un 2 - 1 al marcador.
  • 163 Minuto 29 (Gol por la derecha): Al minut 29 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Kazimierz Andrzejak que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Hakan Nazif de banda, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 19, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 215 Minuto 24 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Cosmin Bocşe va intentar anar-se'n per velocitat al minut 24 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Ľuboš Trešo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de banda que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 215 Minuto 87 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Cosmin Bocşe quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cosmin Bocşe.