Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Maracena City (1420037) - Cabirols CF (49144) » 726950220: T75/J4/VI

Liga 726950220 Información oficial sobre el partido 726950220 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.953 (15271)

Maracena City Alineación oficial del equipo 'Maracena City' en el partido 0 - 4 Cabirols CF Alineación oficial del equipo 'Cabirols CF' en el partido
0 - 1 Sebastião Gonçalves Sá (20')
0 - 2 Alejandro Lerín (38')
0 - 3 Robert Liedquist (61')
0 - 4 Davyd Kireevskiy (82')
Maracena City Alineación oficial del equipo 'Maracena City' en el partido 0 - 4 Cabirols CF Alineación oficial del equipo 'Cabirols CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Maracena City Alineación oficial del equipo 'Maracena City' en el partido 1 - 4 Cabirols CF Alineación oficial del equipo 'Cabirols CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,5 % 0,3 % 92,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maracena City

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 15 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Rafa Baches va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Jonatan Fontana rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 216 Minuto 17 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 17 en Jonatan Fontana ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Martín Ganchaegu el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 202 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al 41, Abdelbassir Chriki hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Giel Versluis. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Maracena va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Diego Arnedo va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Juan Borja Alacid va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 56 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Abdelbassir Chriki de Maracena va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 78 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Fernando Olmo Villa, el jugador de Maracena va ser expulsat al minut 78.

Cabirols CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): Amb 20 minuts jugats, Sebastião Gonçalves Sá de Cabirols va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 184 Minuto 38 (Gol de penalti): Cabirols va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Alejandro Lerín va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 183 Minuto 61 (Gol por la derecha): Al minut 61, un xut de Robert Liedquist des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Davyd Kireevskiy va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Alejandro Lerín de Cabirols, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 16, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Tibet Adsız, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Tibet Adsız va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Davyd Kireevskiy de Cabirols es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.