Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

OG La Tower (1436016) - FC Manresa (800382) » 726949442: T75/J6/VI

Liga 726949442 Información oficial sobre el partido 726949442 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.939 (15257)

OG La Tower Alineación oficial del equipo 'OG La Tower' en el partido 2 - 5 FC Manresa Alineación oficial del equipo 'FC Manresa' en el partido
0 - 1 Ulrich Budek (2')
0 - 2 Lars Magne Garmannslund (4')
0 - 3 Matías Frederico (37')
Muhamed Čaušević (50') 1 - 3
1 - 4 Henrique Daio (61')
1 - 5 Lars Magne Garmannslund (74')
Pietro Bonasia (82') 2 - 5
OG La Tower Alineación oficial del equipo 'OG La Tower' en el partido 2 - 5 FC Manresa Alineación oficial del equipo 'FC Manresa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
OG La Tower Alineación oficial del equipo 'OG La Tower' en el partido 1 - 2 FC Manresa Alineación oficial del equipo 'FC Manresa' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,9 % 1,2 % 86,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OG La Tower

Goles Goles

  • 118 Minuto 50 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 50, el Tower va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Muhamed Čaušević, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 3.
  • 135 Minuto 82 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Pietro Bonasia de Tower va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Adrián Tejero va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 201 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Pío Saenz Aparicio va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 14 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Tower van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Bengt Leonhardsen, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Tower van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 86, però el xut de Bengt Leonhardsen des de l'esquerra va sortir desviat.

FC Manresa

Goles Goles

  • 119 Minuto 2 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Manresa va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Ulrich Budek va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 181 Minuto 4 (Gol por el centro): Lars Magne Garmannslund va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 4, i va fer pujar el 0 - 2 per a Manresa.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Matías Frederico va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 183 Minuto 61 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 61, Manresa va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Henrique Daio.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Lars Magne Garmannslund de Manresa va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 5 al minut 74. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Alwin Kloock, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Alwin Kloock va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Henrique Daio va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Després de 85 minuts, Alwin Kloock va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Boris Krutev va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Alwin Kloock de Manresa va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 85 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.