Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nicos Team (993239) - Esguevillas C.F. (118144) » 726948940: T75/J7/VI

Liga 726948940 Información oficial sobre el partido 726948940 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.930 (15248)

Nicos Team Alineación oficial del equipo 'Nicos Team' en el partido 2 - 0 Esguevillas C.F. Alineación oficial del equipo 'Esguevillas C.F.' en el partido
Steijn de Wolf (36') 1 - 0
Dejan Attiger (69') 2 - 0
Nicos Team Alineación oficial del equipo 'Nicos Team' en el partido 2 - 0 Esguevillas C.F. Alineación oficial del equipo 'Esguevillas C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nicos Team Alineación oficial del equipo 'Nicos Team' en el partido 2 - 0 Esguevillas C.F. Alineación oficial del equipo 'Esguevillas C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nicos Team

Goles Goles

  • 124 Minuto 36 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 36 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Steijn de Wolf llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, Nicos va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Dejan Attiger, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 2 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Juan Luis Velastegui va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Dejan Attiger va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Nicos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pablo Moreno va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Víctor Villafanes.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 37 quan David Valenzuela Zayas de Nicos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Passaven 61 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en David Valenzuela Zayas va rematar alt.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Víctor Villafanes al minut 82 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Dejan Attiger va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 239 Minuto 83 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Amadeo Beresmo va marxar de 崔 (Cui) 智贵 (Zhigui) en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Nicos van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 230 Minuto 84 (Ocasión de falta): En Gerhard Plainer es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Esguevillas C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): En Jordy Huyghe va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Esguevillas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jannik Plitters va desviar el xut final de Justin Hägerling després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Sergio Martínez va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tudor Ciorobea de Esguevillas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergio Martínez.