Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Mosquitos Pican (487380) - Hacktivists (1457001) » 726948695: T75/J1/VI

Liga 726948695 Información oficial sobre el partido 726948695 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.926 (15244)

Los Mosquitos Pican Alineación oficial del equipo 'Los Mosquitos Pican' en el partido 0 - 2 Hacktivists Alineación oficial del equipo 'Hacktivists' en el partido
0 - 1 Karl-Gunnar Lifström (39')
0 - 2 Ekhi Egilatz (60')
Los Mosquitos Pican Alineación oficial del equipo 'Los Mosquitos Pican' en el partido 0 - 2 Hacktivists Alineación oficial del equipo 'Hacktivists' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Los Mosquitos Pican Alineación oficial del equipo 'Los Mosquitos Pican' en el partido 1 - 5 Hacktivists Alineación oficial del equipo 'Hacktivists' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,9 % 0,4 % 91,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Mosquitos Pican

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en 朱 (Zhu) 聪坚 (Congjian) va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Mosquitos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 15 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Andreja Srdanović ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Antal Csanálosi va estar a punt d'acabar en gol al minut 26, però el porter visitant Ian Glusing va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Mosquitos va estar a punt de posar-se per davant al minut 34 però Andreja Srdanović va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Mosquitos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 38, quan Arkadiusz Klimonda va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Mosquitos enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Plutarco Matute hauria d'haver estat gol al minut 49 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): Mosquitos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 53, però el xut de Antal Csanálosi des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Aad Kooistra es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Hacktivists

Goles Goles

  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Karl-Gunnar Lifström quedar desmarcat i marcar per a Hacktivists al minut 39. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ekhi Egilatz de Hacktivists l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 60 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Hacktivists sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Karl-Gunnar Lifström, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 27 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Valery Semeniaka quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Malkiel Noked, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Karl-Gunnar Lifström després de 71 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Malkiel Noked va poder desviar-lo a córner.