Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Club Valencia (308878) - Atomic F.C. (1368579) » 726946401: T75/J12/VI

Liga 726946401 Información oficial sobre el partido 726946401 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VI.884 (15202)

Tama CF Alineación oficial del equipo 'Tama CF' en el partido 4 - 0 Atomic F.C. Alineación oficial del equipo 'Atomic F.C.' en el partido
Michael Fildern (60') 1 - 0
Lame Thatanyane (70') 2 - 0
Avram Panac (76') 3 - 0
Jovan Pantić (78') 4 - 0
Tama CF Alineación oficial del equipo 'Tama CF' en el partido 4 - 0 Atomic F.C. Alineación oficial del equipo 'Atomic F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tama CF Alineación oficial del equipo 'Tama CF' en el partido 2 - 2 Atomic F.C. Alineación oficial del equipo 'Atomic F.C.' en el partido
Tiene suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,1 % 37,4 % 31,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tama CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 60 (Gol por la derecha): El jugador Michael Fildern de Tama, després de 60 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Tama a 2 - 0. Lame Thatanyane va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 190 Minuto 76 (Gol de falta): En Avram Panac va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 3-0.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Jovan Pantić de Tama va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6 es va veure una gran oportunitat per a Tama per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Daver Saygın, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 218 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner peinado): Michael Fildern quasi marca en una jugada assajada de córner que Avram Panac havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Théodore Gobillot va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Avram Panac va estar a punt d'avançar els locals al minut 43 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Česlav Bílský una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 74, però una magnífica aturada de Maths Andreasson va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Théodore Gobillot va estar a punt de sentenciar el partit al minut 76, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lame Thatanyane de Tama la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Atomic F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Thom Månsson que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Bodo Frankenberger de Atomic, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 30, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 219 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Atomic va estar a punt d'arribar en un córner. En Leo Waters va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 219 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Mateja Vujošević va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Zoltán Zrínyi, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Daniel Koskull de Atomic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Radomyr Tepliy.
  • 513 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Radomyr Tepliy va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.