Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gandaya Carbayona (120767) - Athletic Club Arzua (1336106) » 726941870: T75/J3/VI

Liga 726941870 Información oficial sobre el partido 726941870 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VI.804 (15122)

Gandaya Carbayona Alineación oficial del equipo 'Gandaya Carbayona' en el partido 1 - 1 Athletic Club Arzua Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Arzua' en el partido
Johan 'Nitlott' Pilman (27') 1 - 0
1 - 1 Igor Barrero (79')
Gandaya Carbayona Alineación oficial del equipo 'Gandaya Carbayona' en el partido 1 - 1 Athletic Club Arzua Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Arzua' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gandaya Carbayona Alineación oficial del equipo 'Gandaya Carbayona' en el partido 2 - 0 Athletic Club Arzua Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Arzua' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gandaya Carbayona

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Carbayona, atacant per l'esquerra al minut 27, va aprofitar el magnífic llançament de Johan 'Nitlott' Pilman per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 12 (Ocasión de falta): En Saidy Knoll es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Spartaco Agresti. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Iakovos Mersinias al minut 77 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Shteryu Tzenov va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Athletic Club Arzua

Goles Goles

  • 140 Minuto 79 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Athletic va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Igor Barrero aconseguint el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Igor Barrero que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Athletic va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Arsen Konkin va desviar el xut final de Guillermo Camerón després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Al minut 14, un refús desafortunat de Arsen Konkin, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Alfredo Di Santo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Igor Barrero no va ser aprofitada per en Guillermo Camerón que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 262 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Ghazanfar Arsham per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 63, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 261 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Sahabudin Hanafiah quasi aconsegueix empatar per Athletic al minut 74, però Arsen Konkin va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.