Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Azarug United (1459923) - chichel team (1461444) » 726935428: T75/J2/VI

Liga 726935428 Información oficial sobre el partido 726935428 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VI.689 (15007)

Azarug United Alineación oficial del equipo 'Azarug United' en el partido 1 - 3 chichel team Alineación oficial del equipo 'chichel team' en el partido
Gerard Llovera (32') 1 - 0
1 - 1 Vicente Soria (36')
1 - 2 Rodney Richardson (65')
1 - 3 Isidoro Ruiz (85')
Azarug United Alineación oficial del equipo 'Azarug United' en el partido 1 - 3 chichel team Alineación oficial del equipo 'chichel team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Azarug United Alineación oficial del equipo 'Azarug United' en el partido 5 - 1 chichel team Alineación oficial del equipo 'chichel team' en el partido
Es un cenizo 5.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Azarug United

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Gerard Llovera de AZARUG aconseguir un gol al minut 32 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): AZARUG va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Juan Humana va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Rüdiger Studnitz.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, Juan Humana gairebé va marcar per a AZARUG des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Al minut 56, Pedro Ahuir arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Eryc Pardo va estar a punt de marcar al minut 66 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Cesc Clarà va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El AZARUG va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Juan Humana la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eryc Pardo de AZARUG amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paul Müller de AZARUG la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

chichel team

Goles Goles

  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): Vicente Soria va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, chichel, al minut 36. El marcador va canviar a 1 - 1.
  • 171 Minuto 65 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Rodney Richardson que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a chichel.
  • 141 Minuto 85 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de chichel van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 3 mitjançant en Isidoro Ruiz.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Herculano Machado va marcar al minut 24 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de chichel va anar a parar a la dreta de l'atac on en Isidoro Ruiz, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): chichel van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 57, però el xut de Rodney Richardson des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Paolo Ambu va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.