Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Santo Congrio (776273) - loboclub (314463) » 726933706: T75/J6/VI

Liga 726933706 Información oficial sobre el partido 726933706 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.658 (14976)

El Santo Congrio Alineación oficial del equipo 'El Santo Congrio' en el partido 0 - 2 loboclub Alineación oficial del equipo 'loboclub' en el partido
0 - 1 Xesco Fontanals (29')
0 - 2 Aiar Bidegorrieta (48')
El Santo Congrio Alineación oficial del equipo 'El Santo Congrio' en el partido 0 - 2 loboclub Alineación oficial del equipo 'loboclub' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Santo Congrio Alineación oficial del equipo 'El Santo Congrio' en el partido 0 - 1 loboclub Alineación oficial del equipo 'loboclub' en el partido
Tiene un resultado normal 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Santo Congrio

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 5 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Yordan Shopov, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 236 Minuto 80 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Philip Simes va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 80 de joc.

loboclub

Goles Goles

  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): En Rahul Bhambi va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Xesco Fontanals la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 116 Minuto 48 (Gol evento especial rápido + pase): Rahul Bhambi va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Aiar Bidegorrieta, que no va fallar i va marcar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Maurizio Strambini que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, William Rinnaudo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Congrio. La jugada d'estratègia del loboclub per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Maurizio Strambini va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Xesco Fontanals. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.