Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Maños F.C. (794131) - nesapoo (772319) » 726933193: T75/J4/VI

Liga 726933193 Información oficial sobre el partido 726933193 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.649 (14967)

Los Maños F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Maños F.C.' en el partido 1 - 0 nesapoo Alineación oficial del equipo 'nesapoo' en el partido
Karl-Georg Wilcke (11') 1 - 0
Los Maños F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Maños F.C.' en el partido 1 - 0 nesapoo Alineación oficial del equipo 'nesapoo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Maños F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Maños F.C.' en el partido 0 - 1 nesapoo Alineación oficial del equipo 'nesapoo' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Maños F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Karl-Georg Wilcke va donar a Maños un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 59 (Ocasión de contra por la derecha): Kevin Seda va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Maños que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): En Marcus Brucker va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64, Per Buanes gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Arlindo Escola va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Kevin Seda de Maños va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

nesapoo

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Kenneth Musoke va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jean David Marcel va fer una magnífica centrada, però la rematada de Bart Decraecker va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 262 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): nesapoo va estar a punt d'empatar al 60 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Bartłomiej Skorupa que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 240 Minuto 65 (Ocasión de contra de falta): nesapoo van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 65 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Nokman bin Ahmad no va ser gens encertat.
  • 263 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Kenneth Musoke quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 78, en un 1 contra 1 amb el porter, però Jenson Overall va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Bart Decraecker des de l'esquerra.