Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Daprisa SAD (797074) - Club Atletic Catalunya (1372783) » 726930930: T75/J12/VI

Liga 726930930 Información oficial sobre el partido 726930930 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VI.608 (14926)

Daprisa SAD Alineación oficial del equipo 'Daprisa SAD' en el partido 1 - 2 Club Atletic Catalunya Alineación oficial del equipo 'Club Atletic Catalunya' en el partido
0 - 1 Andreu Cardona (29')
0 - 2 Davide Benedetti (58')
Luis Carlos Quintans (82') 1 - 2
Daprisa SAD Alineación oficial del equipo 'Daprisa SAD' en el partido 1 - 2 Club Atletic Catalunya Alineación oficial del equipo 'Club Atletic Catalunya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Daprisa SAD Alineación oficial del equipo 'Daprisa SAD' en el partido 4 - 1 Club Atletic Catalunya Alineación oficial del equipo 'Club Atletic Catalunya' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,8 % 0,4 % 7,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Daprisa SAD

Goles Goles

  • 101 Minuto 82 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Luis Carlos Quintans trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Claes Stjärnland va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Aitxuri Morga va estar a punt d'avançar els locals al minut 8 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): En Claes Stjärnland va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de David Woodland hauria d'haver estat gol al minut 30 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Luis Carlos Quintans va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 207 Minuto 63 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Joseph Miller va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El Daprisa va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Mario Andreoletti la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Club Atletic Catalunya

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): En Andreu Cardona donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 29 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Davide Benedetti va augmentar l'avantatge de CAT a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Attila Stohl de CAT va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 80 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 225 Minuto 85 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Andreu Cardona va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.