Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Autoservicio Ana F.C. (1435136) - In the Little Mix (1588049) » 726930039: T75/J13/VI

Liga 726930039 Información oficial sobre el partido 726930039 en Hattrick

04.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VI.592 (14910)

Autoservicio Ana F.C. Alineación oficial del equipo 'Autoservicio Ana F.C.' en el partido 0 - 5 In the Little Mix Alineación oficial del equipo 'In the Little Mix' en el partido
0 - 1 Mariño Arriazu (13')
0 - 2 Federico Real (48')
0 - 3 Federico Real (60')
0 - 4 Teodoro Rojas Aguado (67')
0 - 5 Alejandro Araizaga (77')
Autoservicio Ana F.C. Alineación oficial del equipo 'Autoservicio Ana F.C.' en el partido 0 - 5 In the Little Mix Alineación oficial del equipo 'In the Little Mix' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Autoservicio Ana F.C. Alineación oficial del equipo 'Autoservicio Ana F.C.' en el partido 0 - 2 In the Little Mix Alineación oficial del equipo 'In the Little Mix' en el partido
Tiene un resultado normal 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Autoservicio Ana F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Filipe Carballeda va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Damiano Sarto, però l'estirada del porter va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Filipe Carballeda de Autoservicio va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Servando Menéndez de Autoservicio va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

In the Little Mix

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Mariño Arriazu que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Little.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Federico Real de Little l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 48 de partit.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60, Federico Real va augmentar l'avantatge de Little a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Teodoro Rojas Aguado va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 67, i va fer pujar el 0 - 4 per a Little.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Alejandro Araizaga de Little va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 77. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Little quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Teodoro Rojas Aguado va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Mariño Arriazu va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 38, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40 Lluís Xavier Berenguer va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Federico Real, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 235 Minuto 42 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Mariño Arriazu va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Federico Real. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 286 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Little, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Miguel Márquez Montes va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Soriano Elguezua de Little amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.