Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Tamperers (122370) - Barcelona RedBirds (1458921) » 726929869: T75/J12/VI

Liga 726929869 Información oficial sobre el partido 726929869 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VI.589 (14907)

Los Tamperers Alineación oficial del equipo 'Los Tamperers' en el partido 5 - 1 Barcelona RedBirds Alineación oficial del equipo 'Barcelona RedBirds' en el partido
Mehrshad Baharlu (14') 1 - 0
Demis Karayiorgos (16') 2 - 0
Zbigniew Oniśk (22') 3 - 0
Pavle Petrović (54') 4 - 0
4 - 1 Gustavo Rivadeneira (61')
Gerfried Böllingshaus (70') 5 - 1
Los Tamperers Alineación oficial del equipo 'Los Tamperers' en el partido 5 - 1 Barcelona RedBirds Alineación oficial del equipo 'Barcelona RedBirds' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Tamperers Alineación oficial del equipo 'Los Tamperers' en el partido 3 - 0 Barcelona RedBirds Alineación oficial del equipo 'Barcelona RedBirds' en el partido
Tiene suerte 2.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Tamperers

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14 els aficionats van embogir quan en Mehrshad Baharlu va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Tamperers.
  • 131 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Demis Karayiorgos, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Tamperers.
  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Zbigniew Oniśk, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Pavle Petrović va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Gerfried Böllingshaus es va introduir dins la defensa central al minut 70, i va aconseguir el 5 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Tamperers va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 3 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Leo Kintzelé ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Tamperers va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pavle Petrović va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Yurii Onufer.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Zbigniew Oniśk. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Mehrshad Baharlu gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Yurii Onufer va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lyubo Stoyanov de Tamperers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Barcelona RedBirds

Goles Goles

  • 143 Minuto 61 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de RedBirds va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Gustavo Rivadeneira, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de RedBirds, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Víctor Mañero va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 205 Minuto 11 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): RedBirds va estar a punt de marcar quan Ali İsmail Coşar va fer una passada impressionant a Raúl Valiente Caballer, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.