Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. La Factoría (1417699) - Xenxo's Team (1366679) » 726928443: T75/J6/VI

Liga 726928443 Información oficial sobre el partido 726928443 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.564 (14882)

C.D. La Factoría Alineación oficial del equipo 'C.D. La Factoría' en el partido 1 - 3 Xenxo's Team Alineación oficial del equipo 'Xenxo's Team' en el partido
0 - 1 Alberto Salinas Mila (43')
0 - 2 Roberto Capo (64')
0 - 3 Xicu Iriberri (83')
Juan Manzano López (85') 1 - 3
C.D. La Factoría Alineación oficial del equipo 'C.D. La Factoría' en el partido 1 - 3 Xenxo's Team Alineación oficial del equipo 'Xenxo's Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D. La Factoría Alineación oficial del equipo 'C.D. La Factoría' en el partido 0 - 1 Xenxo's Team Alineación oficial del equipo 'Xenxo's Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. La Factoría

Goles Goles

  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): En Juan Riba Peña entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Factoría, un peu providencial d'en Juan Manzano López va situar el 1-3 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Factoría va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Juan Manzano López va sortir per sobre el travesser.
  • 209 Minuto 40 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Juan Manzano López va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Anton Zuban. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.
  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Factoría sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Aleix Llort, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 52 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 236 Minuto 69 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Roberto Capo es va comportar com un juvenil al minut 69 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Factoría van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Juan Manzano López va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 208 Minuto 82 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Mehdi Madani de Factoría va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Roberto Carlos Barcena que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Samuel Amaya es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Xenxo's Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 43, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Alberto Salinas Mila es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Roberto Capo va augmentar l'avantatge de Xenxos a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83, Xenxos va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Xicu Iriberri, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 30, quan en Roberto Capo va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Román Monsalbe quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Alberto Salinas Mila va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Javier Ruano de Xenxos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 42, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Després de 51 minuts, Ignacio Galarza va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Santiago Osuna va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Alberto Salinas Mila quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Santiago Osuna, però la pilota va topar amb el travesser.