Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico cipereño (1597024) - Riopar FC (1578069) » 726928169: T75/J8/VI

Liga 726928169 Información oficial sobre el partido 726928169 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.559 (14877)

Atletico cipereño Alineación oficial del equipo 'Atletico cipereño' en el partido 2 - 1 Riopar FC Alineación oficial del equipo 'Riopar FC' en el partido
Florent Hoeninger (19') 1 - 0
1 - 1 Jan Šenovský (73')
Kelt Eland (81') 2 - 1
Atletico cipereño Alineación oficial del equipo 'Atletico cipereño' en el partido 2 - 1 Riopar FC Alineación oficial del equipo 'Riopar FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico cipereño Alineación oficial del equipo 'Atletico cipereño' en el partido 2 - 0 Riopar FC Alineación oficial del equipo 'Riopar FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,3 % 0,3 % 6,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico cipereño

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Florent Hoeninger ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Atletico es posava per davant 1 a 0.
  • 122 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Atletico prenia la batuta de l'encontre al minut 81, quan en Kelt Eland va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El jugador local Clemente Caboni per poc que no incrementa el marcador al minut 64. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Davide Licciardello va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): El Atletico va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 77, però en Zamyad Sharbafian va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Clemente Caboni gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Davide Licciardello va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Riopar FC

Goles Goles

  • 136 Minuto 73 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Nino D'Ambrosi va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Jan Šenovský se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 1 - 1 al minut 73 per a Riopar.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Isaak Kalkbrenner per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 34, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 263 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Isaak Kalkbrenner quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 286 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Riopar, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Jan Šenovský va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Riopar que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Pascal Rinehart, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Håkan Davidsson de Riopar es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Isaac Arasa De Miguel de Riopar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.