Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Furia Atlética (1598567) - Sporting de Gijon SAD (437445) » 726926145: T75/J6/VI

Liga 726926145 Información oficial sobre el partido 726926145 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.523 (14841)

Furia Atlética Alineación oficial del equipo 'Furia Atlética' en el partido 1 - 2 Sporting de Gijon SAD Alineación oficial del equipo 'Sporting de Gijon SAD' en el partido
0 - 1 Ilija Dokić (40')
0 - 2 Ilija Dokić (44')
Raúl Rubio Morales (67') 1 - 2
Furia Atlética Alineación oficial del equipo 'Furia Atlética' en el partido 1 - 2 Sporting de Gijon SAD Alineación oficial del equipo 'Sporting de Gijon SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Furia Atlética Alineación oficial del equipo 'Furia Atlética' en el partido 3 - 0 Sporting de Gijon SAD Alineación oficial del equipo 'Sporting de Gijon SAD' en el partido
Tiene mala suerte 3.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Furia Atlética

Goles Goles

  • 103 Minuto 67 (Gol por la derecha): Els seguidors del Atlética van tornar a saltar d'alegria al minut 67. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Raúl Rubio Morales que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Atlética va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Stephen Sledge va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Akram Ibrahim.
  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Samuel Vytiska no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Faical Belayad estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 es va veure una gran oportunitat per a Atlética per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Orlando Lamas, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Orlando Lamas hauria d'haver estat gol al minut 44 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 201 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Orlando Lamas no va entrar per centímetres.
  • 203 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Atlética va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Robby Johnson va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al 61, Adrián Capi hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Akram Ibrahim. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 201 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Gianfranco Mazzoldi no s'ho podia creure.

Sporting de Gijon SAD

Goles Goles

  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): El jugador de Sporting Ilija Dokić va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 40 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): El jugador Ilija Dokić de Sporting es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 2 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sporting va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Davide Del Conte, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Sporting van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 66, però el xut de Davide Del Conte des de l'esquerra va sortir desviat.