Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Getazulón (795973) - FC Illice Augusta (778000) » 726924282: T75/J2/VI

Liga 726924282 Información oficial sobre el partido 726924282 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VI.490 (14808)

Getazulón Alineación oficial del equipo 'Getazulón' en el partido 3 - 1 FC Illice Augusta Alineación oficial del equipo 'FC Illice Augusta' en el partido
Joseba Agirreolea (17') 1 - 0
1 - 1 Francisco Agustín Canavessi (22')
Luis Toro Calderón (53') 2 - 1
Vicens Serra (70') 3 - 1
Getazulón Alineación oficial del equipo 'Getazulón' en el partido 3 - 1 FC Illice Augusta Alineación oficial del equipo 'FC Illice Augusta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Getazulón Alineación oficial del equipo 'Getazulón' en el partido 8 - 0 FC Illice Augusta Alineación oficial del equipo 'FC Illice Augusta' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Getazulón

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17 els aficionats van embogir quan en Joseba Agirreolea va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Getazulón.
  • 121 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Luis Toro Calderón ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Getazulón es posava per davant 2 a 1.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Getazulón va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Vicens Serra progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 23 (Ocasión de falta): En Vicens Serra es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Vicens Serra va estar a punt d'avançar els locals al minut 34 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 205 Minuto 44 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Presebal Andonegi de Getazulón va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Calixto Montoya Heredia al minut 44 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Luis Toro Calderón va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Getazulón se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Presebal Andonegi de Getazulón va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, Juan Miguel Hernández gairebé va marcar per a Getazulón des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 21 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Joaquín Viejo després que el jugador de Getazulón li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Wellington Febres Cordero de Getazulón va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC Illice Augusta

Goles Goles

  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): Cibrán Sestai va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Augusta, Francisco Agustín Canavessi, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.