Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los casi buenos (312176) - GAFUDIXGAFUDITO CF (48341) » 726923938: T75/J14/VI

Liga 726923938 Información oficial sobre el partido 726923938 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VI.483 (14801)

Los casi buenos Alineación oficial del equipo 'Los casi buenos' en el partido 1 - 4 GAFUDIXGAFUDITO CF Alineación oficial del equipo 'GAFUDIXGAFUDITO CF' en el partido
Andrea Parmentola (10') 1 - 0
1 - 1 Yordan Alamanov (12')
1 - 2 Hlífar 'Cabecita' Birkisson (48')
1 - 3 Eloy Pérez (52')
1 - 4 Türker Özduran (75')
Los casi buenos Alineación oficial del equipo 'Los casi buenos' en el partido 1 - 4 GAFUDIXGAFUDITO CF Alineación oficial del equipo 'GAFUDIXGAFUDITO CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Los casi buenos Alineación oficial del equipo 'Los casi buenos' en el partido 1 - 5 GAFUDIXGAFUDITO CF Alineación oficial del equipo 'GAFUDIXGAFUDITO CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,0 % 0,1 % 95,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los casi buenos

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Andrea Parmentola, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13, Dziamid Kasatau arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ijinio Calomarde va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 201 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Guzmán Silva no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Ijinio Calomarde de buenos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daniel Soto Aguilar de buenos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 31 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Daniel Soto Aguilar se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Ijinio Calomarde de buenos per doble groga al minut 76.

GAFUDIXGAFUDITO CF

Goles Goles

  • 161 Minuto 12 (Gol por el centro): GAFUDIXGAFUDITO van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 12, quan Yordan Alamanov va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 172 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de GAFUDIXGAFUDITO va ser finalitzada des de l'esquerra per Hlífar 'Cabecita' Birkisson al minut 48. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Eloy Pérez de GAFUDIXGAFUDITO l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 52 de partit.
  • 184 Minuto 75 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al GAFUDIXGAFUDITO per augmentar la diferència al marcador a 1 - 4 al minut 75. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Türker Özduran. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9, un refús desafortunat de César Ramírez, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jan Joelsson no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, el GAFUDIXGAFUDITO va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Yordan Alamanov s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bernardino Mangaburu de GAFUDIXGAFUDITO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.