Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zaragoza Crew (436202) - Falucho f.c. (1416847) » 726921629: T75/J11/VI

Liga 726921629 Información oficial sobre el partido 726921629 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VI.442 (14760)

Zaragoza Crew Alineación oficial del equipo 'Zaragoza Crew' en el partido 4 - 2 Falucho f.c. Alineación oficial del equipo 'Falucho f.c.' en el partido
Joshua Tuilaepa Lupesoliai (4') 1 - 0
Ruprecht Kiekut (6') 2 - 0
2 - 1 Roberto José Teixeiro (12')
2 - 2 Nguyễn Minh Nghĩa (15')
Orlando Barreiro (39') 3 - 2
Orlando Barreiro (53') 4 - 2
Zaragoza Crew Alineación oficial del equipo 'Zaragoza Crew' en el partido 4 - 2 Falucho f.c. Alineación oficial del equipo 'Falucho f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zaragoza Crew Alineación oficial del equipo 'Zaragoza Crew' en el partido 2 - 0 Falucho f.c. Alineación oficial del equipo 'Falucho f.c.' en el partido
Tiene suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zaragoza Crew

Goles Goles

  • 138 Minuto 4 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Connor Stimson va anar directament als peus de Joshua Tuilaepa Lupesoliai que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 133 Minuto 6 (Gol por la derecha): Amb 6 minuts jugats, en Ruprecht Kiekut va augmentar l'avantatge de Zaragoza a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Zaragoza va ser Orlando Barreiro.
  • 118 Minuto 53 (Gol evento especial córner peinado): Connor Stimson va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Zaragoza, Orlando Barreiro, que va marcar, sense saber com, el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alexander Obolonskiy al minut 14 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Connor Stimson va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): En Orlando Barreiro es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Joshua Tuilaepa Lupesoliai de Zaragoza va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Falucho f.c.

Goles Goles

  • 137 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Cedrik Hiesche va anar a parar al cap de Roberto José Teixeiro que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Falucho el 2 - 1.
  • 143 Minuto 15 (Gol de contra por la derecha): El jugador Nguyễn Minh Nghĩa de Falucho es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 2 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Falucho, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Rodrigo Ursino va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 76 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Marvin Malavasi, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 17 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Roberto José Teixeiro, el jugador de Falucho va ser expulsat al minut 17.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Cedrik Hiesche de Falucho va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rodrigo Ursino de Falucho amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.