Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Redecilla del Campo B (1368924) - Centroña Fénix CF (48053) » 726920629: T75/J13/VI

Liga 726920629 Información oficial sobre el partido 726920629 en Hattrick

04.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VI.424 (14742)

Redecilla del Campo B Alineación oficial del equipo 'Redecilla del Campo B' en el partido 2 - 0 Centroña Fénix CF Alineación oficial del equipo 'Centroña Fénix CF' en el partido
Arild Nekkøy (63') 1 - 0
Arild Nekkøy (68') 2 - 0
Redecilla del Campo B Alineación oficial del equipo 'Redecilla del Campo B' en el partido 2 - 0 Centroña Fénix CF Alineación oficial del equipo 'Centroña Fénix CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Redecilla del Campo B Alineación oficial del equipo 'Redecilla del Campo B' en el partido 2 - 0 Centroña Fénix CF Alineación oficial del equipo 'Centroña Fénix CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Redecilla del Campo B

Goles Goles

  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63 els aficionats van embogir quan en Arild Nekkøy va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Redecilla.
  • 130 Minuto 68 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Arild Nekkøy va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 68 el resultat passava a ser de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 14 (Ocasión de falta): Arild Nekkøy quasi dona a Redecilla l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 220 Minuto 41 (Ocasión de falta): En Arild Nekkøy es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Centroña Fénix CF

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Centroña van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Chawqi El-Basir, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 286 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 31 minuts, el Centroña va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Centroña va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Carl Lathe, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Molleví Farran de Centroña va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Carl Lathe de Centroña va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.