Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D.Repes (122052) - Acebos Futsal (486868) » 72691485: T17/J8/VI

Liga 72691485 Información oficial sobre el partido 72691485 en Hattrick

17.06.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 8 / VI.242 (14560)

portonovo Alineación oficial del equipo 'portonovo' en el partido 2 - 0 Acebos Futsal Alineación oficial del equipo 'Acebos Futsal' en el partido
Marc Ballester (54') 1 - 0
César Abellan (81') 2 - 0
portonovo Alineación oficial del equipo 'portonovo' en el partido 2 - 0 Acebos Futsal Alineación oficial del equipo 'Acebos Futsal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
portonovo Alineación oficial del equipo 'portonovo' en el partido 1 - 0 Acebos Futsal Alineación oficial del equipo 'Acebos Futsal' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

portonovo

Goles Goles

  • 122 Minuto 54 (Gol por la izquierda): portonovo prenia la batuta de l'encontre al minut 54, quan en Marc Ballester va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): César Abellan va incrementar l'avantatge de portonovo amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): portonovo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar César Abellan en un 1 contra 1 amb el porter Manuel Labra, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Joseba Camarena va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): En Marc Ballester, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 8 (Lesión leve): Folke Juhl Nielsen de portonovo va abandonar el terreny de joc després de 8 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. César Abellan va entrar en el seu lloc.

Acebos Futsal

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Acebos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Samuel Santmate, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Acebos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Samuel Santmate va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Samuel Santmate de Acebos es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Süle Lüthi de Acebos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 78 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 78 de partit, quan un jugador de Acebos, en Atze Nidderau, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 090 Minuto 84 (Tirita): Passats 84 minuts de joc, en Anthony Dawson de Acebos va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.