Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lillpapaya (1579095) - Tudepagüer (315404) » 726912771: T75/J8/VI

Liga 726912771 Información oficial sobre el partido 726912771 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.284 (14602)

Lillpapaya Alineación oficial del equipo 'Lillpapaya' en el partido 1 - 2 Tudepagüer Alineación oficial del equipo 'Tudepagüer' en el partido
0 - 1 Víctor Valentín (26')
0 - 2 Craig Compton (33')
Stephan Marinkovic (53') 1 - 2
Lillpapaya Alineación oficial del equipo 'Lillpapaya' en el partido 1 - 2 Tudepagüer Alineación oficial del equipo 'Tudepagüer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lillpapaya Alineación oficial del equipo 'Lillpapaya' en el partido 2 - 0 Tudepagüer Alineación oficial del equipo 'Tudepagüer' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lillpapaya

Goles Goles

  • 102 Minuto 53 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 53 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Stephan Marinkovic, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Lillpapaya a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Marco Mastronzo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Cody Askew va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 32 (Tarjeta roja directa): Al minut 32 en Marko Cvijić va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Tudepagüer

Goles Goles

  • 143 Minuto 26 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Tudepagüer eren letals, i Víctor Valentín va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Craig Compton de Tudepagüer l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 33 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): En Llucià Cremadells va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 28, un contraatac del Tudepagüer no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Llucià Cremadells perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 208 Minuto 71 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Juvenal Palma va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Félix Goiburu aquest no va estar a l'altura.
  • 206 Minuto 82 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Juvenal Palma va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Víctor Valentín, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 87 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Tudepagüer va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 57, Endre Nygård de Tudepagüer va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Lavado de Tudepagüer es va emportar una amonestació al minut 64 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Craig Compton de Tudepagüer amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.