Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Julen El Pacman FC (993531) - Lillpapaya (1579095) » 726912761: T75/J6/VI

Liga 726912761 Información oficial sobre el partido 726912761 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.284 (14602)

Julen El Pacman FC Alineación oficial del equipo 'Julen El Pacman FC' en el partido 1 - 3 Lillpapaya Alineación oficial del equipo 'Lillpapaya' en el partido
0 - 1 Alberto Antonio Ciancio (2')
Senín Meijome (26') 1 - 1
1 - 2 Marco Mastronzo (62')
1 - 3 Erlantz Monserrat (68')
Julen El Pacman FC Alineación oficial del equipo 'Julen El Pacman FC' en el partido 1 - 3 Lillpapaya Alineación oficial del equipo 'Lillpapaya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Julen El Pacman FC Alineación oficial del equipo 'Julen El Pacman FC' en el partido 0 - 5 Lillpapaya Alineación oficial del equipo 'Lillpapaya' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Julen El Pacman FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 26 (Gol evento especial córner peinado): En Amábel Cabo entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Pacman, un peu providencial d'en Senín Meijome va situar el 1-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 17 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Polo Iñiguez no va ser aprofitada per en Ebenezer Noguera que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 218 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Pacman Senín Meijome quasi marca al minut 66 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Juan Víctor Menéndez-Pidal l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Pacman va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ebenezer Noguera, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Iker Burutxuri de Pacman la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Iker Burutxuri se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lillpapaya

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Alberto Antonio Ciancio que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Lillpapaya.
  • 172 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Lillpapaya prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Marco Mastronzo.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Erlantz Monserrat va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Alberto Antonio Ciancio va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alejandro Barcelona, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 274 Minuto 44 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 44 la va desaprofitar Cody Askew de Lillpapaya, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 de partit, Skaistuolis Černilovas va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Cody Askew. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.