Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Figarol (1435372) - Lillpapaya (1579095) » 726912747: T75/J2/VI

Liga 726912747 Información oficial sobre el partido 726912747 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VI.284 (14602)

Figarol Alineación oficial del equipo 'Figarol ' en el partido 1 - 1 Lillpapaya Alineación oficial del equipo 'Lillpapaya' en el partido
Alpay Felin (5') 1 - 0
1 - 1 Marco Mastronzo (51')
Figarol Alineación oficial del equipo 'Figarol ' en el partido 1 - 1 Lillpapaya Alineación oficial del equipo 'Lillpapaya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Figarol Alineación oficial del equipo 'Figarol ' en el partido 0 - 2 Lillpapaya Alineación oficial del equipo 'Lillpapaya' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Figarol

Goles Goles

  • 140 Minuto 5 (Gol de contra de falta): Figarol va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Alpay Felin la va transformar en el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Figarol van sortir al contraatac amb encert al minut 33, però Amilcare Buonavoglia no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 236 Minuto 60 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Patryk Sidor es va comportar com un juvenil al minut 60 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): El Figarol va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 68, però en Simon Amsüss va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Sócrates Rodríguez va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Figarol que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luidhy Pereira de Figarol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lillpapaya

Goles Goles

  • 162 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 51 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Marco Mastronzo de Lillpapaya marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Al minut 4, un refús desafortunat de Alex Mătălică, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Cody Askew no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): En Marco Mastronzo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Lillpapaya que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en René Sterncker, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): Alberto Antonio Ciancio hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Marco Mastronzo havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.