Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gimnastico db (441597) - Real Madrid Team (1416290) » 726912367: T75/J5/VI

Liga 726912367 Información oficial sobre el partido 726912367 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.277 (14595)

Gimnastico db Alineación oficial del equipo 'Gimnastico db' en el partido 4 - 1 Real Madrid Team Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Team' en el partido
Fabrizio Capitanio (3') 1 - 0
1 - 1 Arnhard Mauritius (13')
Kian Darzi (30') 2 - 1
Kelvin Blikman (31') 3 - 1
Fabrizio Capitanio (90') 4 - 1
Gimnastico db Alineación oficial del equipo 'Gimnastico db' en el partido 4 - 1 Real Madrid Team Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Gimnastico db Alineación oficial del equipo 'Gimnastico db' en el partido 5 - 1 Real Madrid Team Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gimnastico db

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Gimnastico prenia la batuta de l'encontre al minut 3, quan en Fabrizio Capitanio va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 30, el Gimnastico va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Kian Darzi, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Gimnastico va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Kelvin Blikman des de dins de l'àrea.
  • 118 Minuto 90 (Gol evento especial córner peinado): Gimnastico va aconseguir el 4 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Kian Darzi, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Fabrizio Capitanio que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Fabrizio Capitanio del Gimnastico ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 234 Minuto 65 (Ocasión de penalti): Al minut 65 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Julien Lance, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Fabrizio Capitanio, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 219 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Daniele José Liano va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Julien Lance, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Gimnastico a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Joni Laakko va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Fabrizio Capitanio gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Gaspare Maccarinelli va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Matthias Curdes de Gimnastico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Real Madrid Team

Goles Goles

  • 161 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 en Arnhard Mauritius va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): En Claus Enthofer va fer una estirada espectacular al minut 59, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Adrian Leş.
  • 286 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Cassio Raoss va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 251 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En Gilberto Sedes va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Claus Enthofer.