Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rodillas Out F.C (1415021) - Rapido Cual Chimpancé II (1370047) » 726910262: T75/J11/VI

Liga 726910262 Información oficial sobre el partido 726910262 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VI.239 (14557)

Rodillas Out F.C Alineación oficial del equipo 'Rodillas Out F.C' en el partido 0 - 1 Rapido Cual Chimpancé II Alineación oficial del equipo 'Rapido Cual Chimpancé II' en el partido
0 - 1 Fernando Ahedo (77')
Rodillas Out F.C Alineación oficial del equipo 'Rodillas Out F.C' en el partido 0 - 1 Rapido Cual Chimpancé II Alineación oficial del equipo 'Rapido Cual Chimpancé II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rodillas Out F.C Alineación oficial del equipo 'Rodillas Out F.C' en el partido 0 - 1 Rapido Cual Chimpancé II Alineación oficial del equipo 'Rapido Cual Chimpancé II' en el partido
Tiene un resultado normal 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,9 % 0,2 % 93,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rodillas Out F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 26 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Hernán Puig Martin va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Mathies Sost aquest no va estar a l'altura.
  • 286 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Rodillas, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Mathies Sost va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 43 per blocar una centrada d'en Elvio Zardo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Rodillas.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Alberto Lario Oñate del Rodillas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 213 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 84 minuts, en Ukennu Zorba no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Mathies Sost de Rodillas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Elvio Zardo de Rodillas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Rapido Cual Chimpancé II

Goles Goles

  • 171 Minuto 77 (Gol por el centro): En Fernando Ahedo donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 77 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Michele Donat va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 16, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Fernando Usarralde va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): El Chimpancé va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 27, però en Fernando Ahedo va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 207 Minuto 31 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Chimpancé va ser a punt de marcar al minut 31, quan el seu jugador Michele Donat va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 de partit, Fernán García quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 207 Minuto 40 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Riccardo Ghedin va enviar un xut des de 40 metres al minut 40, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Chimpancé va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 44, quan Antonio Toledo va quedar-se sol davant el porter Fernando Usarralde, però aquest va poder aturar el xut.
  • 207 Minuto 90 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Fernando Ahedo de Chimpancé no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fernando Ahedo.