Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marc' (776364) - la caraja mecanica (990908) » 726909136: T75/J9/VI

Liga 726909136 Información oficial sobre el partido 726909136 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.219 (14537)

Marc' Alineación oficial del equipo 'Marc'' en el partido 2 - 0 la caraja mecanica Alineación oficial del equipo 'la caraja mecanica' en el partido
Francisco José Paine (37') 1 - 0
Óscar Bendala Galán (62') 2 - 0
Marc' Alineación oficial del equipo 'Marc'' en el partido 2 - 0 la caraja mecanica Alineación oficial del equipo 'la caraja mecanica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Marc' Alineación oficial del equipo 'Marc'' en el partido 3 - 0 la caraja mecanica Alineación oficial del equipo 'la caraja mecanica' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marc'

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 els aficionats van embogir quan en Francisco José Paine va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Marc.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Marc va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Óscar Bendala Galán des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Marc per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 2, quan Germán Adrián Ramón Sclavi va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Marc va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 6 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Germán Adrián Ramón Sclavi ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 29 per blocar una centrada d'en Konrad Słotwiński va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Marc.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Germán Adrián Ramón Sclavi una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 38, però una magnífica aturada de Francisco Elgucena va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Sergio Sarabria va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Anizeto Aranluzea rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50, Alfonso Gordoa gairebé va marcar per a Marc des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 230 Minuto 58 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Óscar Bendala Galán, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El jugador local Anizeto Aranluzea per poc que no incrementa el marcador al minut 70. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Francisco Elgucena va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Chris Langston va estar a punt de sentenciar el partit al minut 73, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Anizeto Aranluzea es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

la caraja mecanica