Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Steaua es del Grifo (988611) - Coruña Irish (1461857) » 726906557: T75/J8/VI

Liga 726906557 Información oficial sobre el partido 726906557 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.173 (14491)

F.C. Steaua es del Grifo Alineación oficial del equipo 'F.C. Steaua es del Grifo' en el partido 1 - 5 Coruña Irish Alineación oficial del equipo 'Coruña Irish' en el partido
0 - 1 Paco Abitera (16')
0 - 2 Guiu Pladevall (34')
0 - 3 Enrique Paz (37')
0 - 4 Reyes Moncada (68')
0 - 5 Austin Regan (69')
Hannes Hjartarson (85') 1 - 5
F.C. Steaua es del Grifo Alineación oficial del equipo 'F.C. Steaua es del Grifo' en el partido 1 - 5 Coruña Irish Alineación oficial del equipo 'Coruña Irish' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
F.C. Steaua es del Grifo Alineación oficial del equipo 'F.C. Steaua es del Grifo' en el partido 0 - 8 Coruña Irish Alineación oficial del equipo 'Coruña Irish' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Steaua es del Grifo

Goles Goles

  • 143 Minuto 85 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Steaua va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Hannes Hjartarson, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Steaua van sortir al contraatac amb encert al minut 76, però Junior Outerbridge no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Steaua, l'equip va recuperar la pilota al minut 88 i va contraatacar. En Daniel Garmendia va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Yves van Raamsdonck de Steaua es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Garmendia de Steaua va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Pedro Vera de Steaua va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Coruña Irish

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): En Paco Abitera donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 16 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Guiu Pladevall va augmentar l'avantatge de Coruña a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Enrique Paz, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Reyes Moncada va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 180 Minuto 69 (Gol de falta): Al minut 69, una falta xutada per Austin Regan va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 5 per a Coruña. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Joel Gouda de Coruña va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 39 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Joel Gouda. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Després de 84 minuts, Austin Regan va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Sebastián Fornels va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Joel Gouda va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 87, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.