Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PausitoFC (1369472) - Spasant Port United (1416721) » 726905687: T75/J1/VI

Liga 726905687 Información oficial sobre el partido 726905687 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.158 (14476)

PausitoFC Alineación oficial del equipo 'PausitoFC' en el partido 2 - 0 Spasant Port United Alineación oficial del equipo 'Spasant Port United' en el partido
Eduardo Pulgar (26') 1 - 0
Vincent Brömbsenmühle (31') 2 - 0
PausitoFC Alineación oficial del equipo 'PausitoFC' en el partido 2 - 0 Spasant Port United Alineación oficial del equipo 'Spasant Port United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PausitoFC Alineación oficial del equipo 'PausitoFC' en el partido 2 - 0 Spasant Port United Alineación oficial del equipo 'Spasant Port United' en el partido
Tiene un resultado normal 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PausitoFC

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 26 minuts, el tirador de faltes del PausitoFC va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Eduardo Pulgar, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Vincent Brömbsenmühle va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 79 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Atanas Minov va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.

Spasant Port United

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 21 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Cuthbert Mwepu va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Gerard Camós, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 235 Minuto 40 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Cuthbert Mwepu, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 242 Minuto 50 (Ocasión de contra por la izquierda): El Spasant va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 50, però en Antonio Cirarruistia va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Spasant, l'equip va recuperar la pilota al minut 61 i va contraatacar. En Ousseynou Bendian va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ihnatii Krayilo de Spasant la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Kenan Ayışığı de Spasant va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 51, José Toro Japón de Spasant va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antonio Cirarruistia de Spasant va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.