Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rubmaraj C.F (1416711) - Racing Avatar (1370874) » 726900609: T75/J6/VI

Liga 726900609 Información oficial sobre el partido 726900609 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.67 (14385)

Rubmaraj C.F Alineación oficial del equipo 'Rubmaraj C.F' en el partido 4 - 1 Racing Avatar Alineación oficial del equipo 'Racing Avatar' en el partido
Eemil Terästi (2') 1 - 0
Bruno León Chacón (9') 2 - 0
2 - 1 Krešimir Helfendorf (22')
Driss Boukaddiwi (23') 3 - 1
Bruno León Chacón (59') 4 - 1
Rubmaraj C.F Alineación oficial del equipo 'Rubmaraj C.F' en el partido 4 - 1 Racing Avatar Alineación oficial del equipo 'Racing Avatar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Rubmaraj C.F Alineación oficial del equipo 'Rubmaraj C.F' en el partido 6 - 0 Racing Avatar Alineación oficial del equipo 'Racing Avatar' en el partido
Tiene mala suerte 6.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rubmaraj C.F

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Eemil Terästi ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Rubmaraj es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 9 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Rubmaraj pel centre va donar un gran resultat: el gol de Bruno León Chacón va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23, Rubmaraj va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Driss Boukaddiwi, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): Amb 59 minuts jugats, en Bruno León Chacón va augmentar l'avantatge de Rubmaraj a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Alessandro Sirocchi va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Rubmaraj que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51, Gerardo Miguel Conde gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ravi Mohapatra va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alessandro Sirocchi va estar a punt de sentenciar el partit al minut 90, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Racing Avatar

Goles Goles

  • 116 Minuto 22 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Edward Sobocik sempre és una garantia. Al minut 22, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Krešimir Helfendorf marcar el 2 - 1 per al Racing.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Edward Sobocik, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 287 Minuto 21 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Krešimir Helfendorf ja els havia advertit que el porter contrari, en Marjane Zaki, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 33 (Ocasión tiro lejano): El Racing se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 33, en Lazar Micić va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 53, Lazar Micić de Racing va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.