Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Ser Racines Dep (797151) - CANADIAN LAMBERJACK (1434110) » 726900288: T75/J9/VI

Liga 726900288 Información oficial sobre el partido 726900288 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.61 (14379)

CF Ser Racines Dep Alineación oficial del equipo 'CF Ser Racines Dep' en el partido 3 - 0 CANADIAN LAMBERJACK Alineación oficial del equipo 'CANADIAN LAMBERJACK' en el partido
Kevin Somers (43') 1 - 0
Kevin Somers (57') 2 - 0
Agostino Saraceni (89') 3 - 0
CF Ser Racines Dep Alineación oficial del equipo 'CF Ser Racines Dep' en el partido 3 - 0 CANADIAN LAMBERJACK Alineación oficial del equipo 'CANADIAN LAMBERJACK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
CF Ser Racines Dep Alineación oficial del equipo 'CF Ser Racines Dep' en el partido 5 - 0 CANADIAN LAMBERJACK Alineación oficial del equipo 'CANADIAN LAMBERJACK' en el partido
Tiene mala suerte 5.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Ser Racines Dep

Goles Goles

  • 122 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Kevin Somers de SerRacines aconseguir un gol al minut 43 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 137 Minuto 57 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Jovan Osimi va anar a parar al cap de Kevin Somers que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a SerRacines el 2 - 0.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Agostino Saraceni va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Kevin Somers del SerRacines ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): SerRacines va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 26 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Borislav Paunov ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 es va veure una gran oportunitat per a SerRacines per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jovan Osimi, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51, Kutsi Oğulbay gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Andrej Galović va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Andrej Galović al minut 56 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ermanno Burgassi va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): En Kevin Somers, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Passaven 82 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Borislav Paunov va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Håkan Robertsson de SerRacines la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Angel Panchev es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

CANADIAN LAMBERJACK

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): LAMBERJACK va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 40, quan Aureliano Pereda va quedar-se sol davant el porter César Castilla, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Aureliano Pereda de LAMBERJACK va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.