Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San Peterete CF (1372840) - Moraños (992541) » 726900227: T75/J8/VI

Liga 726900227 Información oficial sobre el partido 726900227 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.60 (14378)

San Peterete CF Alineación oficial del equipo 'San Peterete CF' en el partido 4 - 3 Moraños Alineación oficial del equipo 'Moraños' en el partido
David Descallar (2') 1 - 0
Abdelhaye Sentissi (26') 2 - 0
2 - 1 Manolo Villa (35')
Irrintzi Buruntza (39') 3 - 1
Anselm Faura (48') 4 - 1
4 - 2 Manolo Villa (87')
4 - 3 Luís Inácio Domingos Silva (90')
San Peterete CF Alineación oficial del equipo 'San Peterete CF' en el partido 4 - 3 Moraños Alineación oficial del equipo 'Moraños' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
San Peterete CF Alineación oficial del equipo 'San Peterete CF' en el partido 2 - 4 Moraños Alineación oficial del equipo 'Moraños' en el partido
Tiene suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,2 % 15,8 % 59,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Peterete CF

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 2 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan David Descallar llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Peterete va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Abdelhaye Sentissi progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Irrintzi Buruntza es va introduir dins la defensa central al minut 39, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): Peterete va aconseguir el 4 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Alberto Desgastell, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Anselm Faura que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Peterete van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Adon Urruxulegi, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alfons Kos al minut 60 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Mauro Amilibia va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 78 (Ocasión de falta): David Descallar va sorprendre Alfons Kos amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, Mauro Amilibia gairebé va marcar per a Peterete des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jorge Rodrigo va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adon Urruxulegi de Peterete amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Irrintzi Buruntza de Peterete es va emportar una amonestació al minut 54 per provocar un rival.

Moraños

Goles Goles

  • 151 Minuto 35 (Gol por el centro): Moraños van mostrar una bona compenetració quan al minut 35 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Manolo Villa va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 151 Minuto 87 (Gol por el centro): Un mica després, Manolo Villa de Moraños va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 153 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al minut 90, Luís Inácio Domingos Silva va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Moraños en aconseguir el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Luís Inácio Domingos Silva va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 251 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Agustín Prado va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Américo Teixeira.
  • 251 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52, Sami Pursiainen va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 252 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Moraños va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 77 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Àngel Moragues de Moraños es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Manolo Villa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.