Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marinoteamclub (1599333) - Tazmanios Cf (1591642) » 726898850: T75/J14/VI

Liga 726898850 Información oficial sobre el partido 726898850 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VI.35 (14353)

Marinoteamclub Alineación oficial del equipo 'Marinoteamclub' en el partido 2 - 2 Tazmanios Cf Alineación oficial del equipo 'Tazmanios Cf' en el partido
黄 (Huang) 傑成 (Jiecheng) (34') 1 - 0
黄 (Huang) 傑成 (Jiecheng) (36') 2 - 0
2 - 1 Vicu Edraşco (75')
2 - 2 Umberto Toccaceli (89')
Marinoteamclub Alineación oficial del equipo 'Marinoteamclub' en el partido 2 - 2 Tazmanios Cf Alineación oficial del equipo 'Tazmanios Cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Marinoteamclub Alineación oficial del equipo 'Marinoteamclub' en el partido 0 - 4 Tazmanios Cf Alineación oficial del equipo 'Tazmanios Cf' en el partido
Tiene suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marinoteamclub

Goles Goles

  • 140 Minuto 34 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Marinoteamclub el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, 黄 (Huang) 傑成 (Jiecheng) va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 130 Minuto 36 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en 黄 (Huang) 傑成 (Jiecheng) va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 36 el resultat passava a ser de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): Marinoteamclub van sortir al contraatac amb encert al minut 25, però 黄 (Huang) 傑成 (Jiecheng) no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yannik Gagneux de Marinoteamclub va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Giona Wesphael de Marinoteamclub es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tazmanios Cf

Goles Goles

  • 153 Minuto 75 (Gol por la derecha): Tazmanios van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 75 quan Vicu Edraşco sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 164 Minuto 89 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Tazmanios al minut 89. Umberto Toccaceli va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 2 - 2

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Vicu Edraşco ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, un refús desafortunat de Claudino Pizarro, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Giuseppe Pellegrini no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Fernando Donesteve, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 33 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 262 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Tazmanios va estar a punt d'empatar al 84 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Elton Eanes que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Heinrich-Ralf Irlbauer, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vicu Edraşco.