Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Caballeros del Cisne Plateado (1461285) - bear lidl (1367645) » 726896944: T75/J14/VI

Liga 726896944 Información oficial sobre el partido 726896944 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VI.1 (14319)

Caballeros del Cisne Plateado Alineación oficial del equipo 'Caballeros del Cisne Plateado' en el partido 0 - 1 bear lidl Alineación oficial del equipo 'bear lidl' en el partido
0 - 1 陆 (Lu) 廷洋 (Tingyang) (89')
Caballeros del Cisne Plateado Alineación oficial del equipo 'Caballeros del Cisne Plateado' en el partido 0 - 1 bear lidl Alineación oficial del equipo 'bear lidl' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Caballeros del Cisne Plateado Alineación oficial del equipo 'Caballeros del Cisne Plateado' en el partido 0 - 1 bear lidl Alineación oficial del equipo 'bear lidl' en el partido
Tiene un resultado normal 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caballeros del Cisne Plateado

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): En Juan Antonio Mendiola va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Caballeros va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Strahil Dobrev va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Caballeros va anar a parar a la dreta de l'atac on en Prokopiy Shukov, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Caballeros, l'equip va recuperar la pilota al minut 89 i va contraatacar. En Damiano Rango va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramiro Pepe de Caballeros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

bear lidl

Goles Goles

  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del bear van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en 陆 (Lu) 廷洋 (Tingyang) va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 6 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Jaime del Camino ja els havia advertit que el porter contrari, en Fenonirina Fandahy, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 237 Minuto 11 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Mateu Aspai va fer una magnífica centrada, però la rematada de Luis Berresheim va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 270 Minuto 71 (Ocasión de falta): Dustyn Tyler va xutar magistralment una falta al minut 71 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 287 Minuto 85 (Ocasión tiro lejano): El bear se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 85, en Mateu Aspai va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): George Bărbatu de bear va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.