Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MuntsaTeam (1417573) - Caballeros del Cisne Plateado (1461285) » 726896902: T75/J3/VI

Liga 726896902 Información oficial sobre el partido 726896902 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VI.1 (14319)

MuntsaTeam Alineación oficial del equipo 'MuntsaTeam' en el partido 6 - 0 Caballeros del Cisne Plateado Alineación oficial del equipo 'Caballeros del Cisne Plateado' en el partido
David Illera (2') 1 - 0
Vicente Osorio Castro (15') 2 - 0
Ibai Aparrain (20') 3 - 0
Adrián Urraca (34') 4 - 0
Fernando Beltranilla (65') 5 - 0
Basili Masip (80') 6 - 0
MuntsaTeam Alineación oficial del equipo 'MuntsaTeam' en el partido 6 - 0 Caballeros del Cisne Plateado Alineación oficial del equipo 'Caballeros del Cisne Plateado' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MuntsaTeam Alineación oficial del equipo 'MuntsaTeam' en el partido 3 - 0 Caballeros del Cisne Plateado Alineación oficial del equipo 'Caballeros del Cisne Plateado' en el partido
Tiene bastante suerte 3.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MuntsaTeam

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar David Illera, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del MuntsaTeam se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 2.
  • 132 Minuto 15 (Gol por la izquierda): En Vicente Osorio Castro va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 20 (Gol por la izquierda): MuntsaTeam va augmentar la diferència quan Ibai Aparrain no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 108 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible (general)): Emilio Cegama de MuntsaTeam va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Adrián Urraca que va completar la jugada que feia pujar el 4 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del MuntsaTeam van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Fernando Beltranilla va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Basili Masip, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 0 per a MuntsaTeam.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): En Emilio Cegama es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Adrián Urraca una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 37, però una magnífica aturada de Eric Funoll va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després David Illera de MuntsaTeam va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Erasmus Schinharl. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando Beltranilla de MuntsaTeam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Fernando Beltranilla se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Caballeros del Cisne Plateado

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Damiano Rango de Caballeros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.