Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cuatroka (119457) - Judecruca F.C. (439968) » 726896378: T75/J12/V

Liga 726896378 Información oficial sobre el partido 726896378 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / V.247 (5762)

Cuatroka Alineación oficial del equipo 'Cuatroka' en el partido 0 - 3 Judecruca F.C. Alineación oficial del equipo 'Judecruca F.C.' en el partido
0 - 1 Jorge Collado (36')
0 - 2 Luis Durban (38')
0 - 3 Luis Durban (85')
Cuatroka Alineación oficial del equipo 'Cuatroka' en el partido 0 - 3 Judecruca F.C. Alineación oficial del equipo 'Judecruca F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cuatroka Alineación oficial del equipo 'Cuatroka' en el partido 2 - 0 Judecruca F.C. Alineación oficial del equipo 'Judecruca F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cuatroka

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Cuatroka va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 22 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Florin-Răzvan Tudoraşcu ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Cuatroka va estar a punt de posar-se per davant al minut 29 però Florin-Răzvan Tudoraşcu va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Čaba Rubeš del Cuatroka ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Cuatroka enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Jean-Luis Rechberger va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 48 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Oleksii Avrilenko no va entrar per centímetres.

Judecruca F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): En Jorge Collado donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 36 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): El Judecruca era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Luis Durban va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 143 Minuto 85 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Judecruca va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Luis Durban, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 8 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Sumeer Dharakar va ridiculitzar a en Florin-Răzvan Tudoraşcu amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 240 Minuto 49 (Ocasión de contra de falta): Judecruca va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Àngel Ribot va anar a parar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Judecruca va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Mitchell Skidmore va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nicola Biagetti.