Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Judecruca F.C. (439968) - Cuatroka (119457) » 726896343: T75/J3/V

Liga 726896343 Información oficial sobre el partido 726896343 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / V.247 (5762)

Judecruca F.C. Alineación oficial del equipo 'Judecruca F.C.' en el partido 0 - 1 Cuatroka Alineación oficial del equipo 'Cuatroka' en el partido
0 - 1 Einar Thorstensson (41')
Judecruca F.C. Alineación oficial del equipo 'Judecruca F.C.' en el partido 0 - 1 Cuatroka Alineación oficial del equipo 'Cuatroka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Judecruca F.C. Alineación oficial del equipo 'Judecruca F.C.' en el partido 0 - 2 Cuatroka Alineación oficial del equipo 'Cuatroka' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Judecruca F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 36 (Ocasión de contra de falta): El Judecruca va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Àngel Ribot la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 240 Minuto 59 (Ocasión de contra de falta): Judecruca va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Àngel Ribot va anar a parar a les mans del porter.
  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 63 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Nicola Biagetti, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 211 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Judecruca enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Àngel Ribot.

Cuatroka

Goles Goles

  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Cuatroka va ser finalitzada des de l'esquerra per Einar Thorstensson al minut 41. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 17 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Florin-Răzvan Tudoraşcu va poder marcar per a Cuatroka en un servei de cantonada picat per en Ferdinando Funai quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Einar Thorstensson que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 270 Minuto 31 (Ocasión de falta): El Cuatroka va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 31 amb un llançament de falta perillós. En Ferdinando Funai però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Cuatroka que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Mário Hélder Santos Anjos, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Oleksii Avrilenko va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 42, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62, el Cuatroka va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Todor Stoyanov s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Einar Thorstensson, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 76 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Cuatroka va quedar sense poder incrementar el seu marcador.