Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

krdo crokeibol fc (311196) - Albinchinos (486690) » 726894825: T75/J1/V

Liga 726894825 Información oficial sobre el partido 726894825 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / V.220 (5733)

krdo crokeibol fc Alineación oficial del equipo 'krdo crokeibol fc' en el partido 4 - 1 Albinchinos Alineación oficial del equipo 'Albinchinos' en el partido
Stefanos Takounidis (5') 1 - 0
1 - 1 Edward Mielnik (36')
José Fernando Bermejo (50') 2 - 1
Stefanos Takounidis (53') 3 - 1
Javier Pedro Tello (63') 4 - 1
krdo crokeibol fc Alineación oficial del equipo 'krdo crokeibol fc' en el partido 4 - 1 Albinchinos Alineación oficial del equipo 'Albinchinos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
krdo crokeibol fc Alineación oficial del equipo 'krdo crokeibol fc' en el partido 3 - 1 Albinchinos Alineación oficial del equipo 'Albinchinos' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,0 % 0,8 % 11,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

krdo crokeibol fc

Goles Goles

  • 120 Minuto 5 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Stefanos Takounidis al minut 5, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al crokeibol i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 122 Minuto 50 (Gol por la izquierda): crokeibol prenia la batuta de l'encontre al minut 50, quan en José Fernando Bermejo va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): En Stefanos Takounidis va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): En Javier Pedro Tello de crokeibol va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de crokeibol la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet José Fernando Bermejo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 28, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90, Huub Henselmans gairebé va marcar per a crokeibol des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 24 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Dominiks Alksnis s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Justin Gilreath de crokeibol es va guanyar la targeta groga merescudament.

Albinchinos

Goles Goles

  • 163 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Edward Mielnik que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 13, el Albinchinos estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Stephan Oppenheim va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 252 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Albinchinos va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 61, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Enrique Corres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio Agrafojo de Albinchinos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.